Despre Noi

Bine te-am gasit!

Noi suntem XBLOC, o echipa de profesionisti cu o vasta experienta de peste 20 de ani in relatia cu asociatiile de proprietari si vrem sa demonstram ca si in Romania se poate face o administratie de blocuri ca afara.

Cine suntem si de unde venim

Suntem o echipa care provine din domeniul contorizarii individuale, inca de la inceputurile sale in Romania, din 1998. Inca de atunci am colaborat cu asociatiile de proprietari si le-am oferit solutii, atat in Romania cat si in afara tarii.

Din experienta acumulata, am constatat ca asociatiile de proprietari din Romania, dar in special locatarii acestora, sunt tratate putin diferit fata de cele de afara. Acest lucru ne-a determinat sa cautam firme care sunt dispuse sa ofere respectul, transparenta si profesionalismul care i se cuvine locatarului din Romania, dar din pacate nu am gasit asa ceva. Doar administratorul „Nea Gica” la o scara mai mare. Acest lucru ne-a determinat sa ne implicam direct si sa infiintam noi acesta firma!

Expertiza noastra

  • Distributia costurilor individuale – Evident, de departe pe acest segment avem cea mai vasta experienta, avand in vedere ca ne ocupam de acest lucru inaintea aparatiei unui cadru legislativ in acest sens (2004) si, in repetate randuri am oferit consultanta legiuitorilor din Romania in vederea eleborarii unei norme tehnice de aplicare in vederea distribuirii costurilor individuale, in special pentru energie termica.
  • Instalatii termice si sanitare – Montajul de echipamente de masura pentru apa si energie termica ne-a permis sa invatam toate posibilele probleme care pot aparea in aceasta zona si desigur, sa gasim solutiile pentru acele probleme.
  • Dezvoltare si implementare software – Tot ceea ce vedeti pe acest site, inclusiv portalul pentru avizierul online, este construit cu resure proprii, aici in Romania. In plus, avem o vasta experienta in dezvoltare, implementare si transpunere cadru legislativ in aplicatii majore pentru distribuirea costurilor individuale, pe care se bazeaza sute de mii de oameni.
  • Relationare cu proprietari de apartamente si asociatii de proprietari – In cei peste 20 de ani in care am colaborat direct cu asociatiile de proprietari, ne-am lovit probabil, de toate situatiile posibile pentru care a trebuit sa gasim solutii. Am intervenit de la locatari, reprezentantii legali ai asociatiei si pana la presedinti de uniuni a asociatiilor, manageri de regii, autoritati sau reprezentanti din primarii.

Ce ne dorim

Ne dorim sa aratam ca si la noi se poate face o administrare de imobil profesionala, transparenta, moderna si in conditiile legii. Ne dorim sa aratam ca se poate si altfel si prin asta sa dam tonul in ceea ce priveste existenta unor astfel de firme, care daca vor sa administreze imobile, sa o faca asa cum trebuie si sa se ridice la nivelul asteptarilor. Ne dorim sa schimbam perceptia romanilor despre administratorul de bloc si sa informam locatarii si presedintii de asociatii despre care sunt obligatiile administratorului.

Daca ti se pare interesant ceea ce facem si vrei sa devii clientul nostru, ne poti solicita o oferta de pret aici, iar noi vom veni la tine sa evaluam nevoile si-ti vom oferi cea mai buna solutie.